top of page

Ongoing

Ongoing geeft haar werkwinkel op dinsdag 17 oktober om 15.00 uur in de danszaal.

Ongoing is dinsdag 17 oktober ote zien met hun voorstelling om 19.00 uur in de danszaal.

Op woensdag 18 oktober spelen zij om 19.00 uur in het Theater.

 

l’Istelle met dansgroep ONGOING doen een workshop op dinsdag. 

Op dinsdag avond: Sacha Wendt, Jacqueline van Oostveen Joseph Honer, Soek Swamborn, Mirjam Reijntjes, Vinzent Nieuwenhuizen met muzikale begeleiding op gitaar van:  Daniel Zwerts.

 

Zij dansen:  You Are Born/ Here they Come:  trailer.

Boekje                          

                                     

Op woensdag: Vinzent Nieuwenhuizen, Suzanne Voorhans, Simone Mariposa, Ineke Legger, Loes Oudendijk, Josefien Eussen

 

Zij dansen: Sto(c)k  trailer.

Boekje

Ongoing gaat uit van een samenleving die het voor alle lagen van de bevolking mogelijk maakt te participeren op een kunstzinnige wijze. Sinds 2012 richt Ongoing zich op de ouderen in onze maatschappij. Verbinding is daarbij een rode draad; participeren, samenwerking, actief  zijn.

 

Ongoing realiseert dansprojecten met oudere dansers,  vanaf 55 tot ... jaar, voor een breed publiek. De dansers zijn op leeftijd, maar de musici en gastchoreografen zijn van de nieuwe generatie waardoor er een cross-over tussen generaties ontstaat en beide werelden zichtbaar worden.

 

Pierik l'Istelle is oprichtster van Stichting Ongoing. Ze is een danseres, dansmaker en docent. Ze is directeur van de middelbare school IVKO in Amsterdam geweest, en is ruim dertig jaar werkzaam in de sector kunst en educatie. Sinds 2012 werkt zij als choreograaf aan eigen dansproducties vanuit de stichting Ongoing.

Website Ongoing

Trailer dans Sto(c)k

bottom of page