top of page

Bureau Kwiek

Bureau Kwiek geeft op dinsdag 17 oktober een werkwinkel van 15.00 uur tot 16.00 uur

 

Kwiek zijn en blijven

 

Bureau Kwiek gaat uit van de creativiteit van mensen en stimuleert persoonlijk contact met behulp van interactieve werkvormen en creatieve hulpmiddelen. Beide hersenhelften worden geactiveerd om talenten, kracht en mogelijkheden zichtbaar te maken. In de aanpak van Bureau Kwiek staat het levensverhaal centraal. Het levensverhaal maakt wie jij bent.

 

Wat zie jij als je in de spiegel kijkt en klopt dat beeld met hoe jij je voelt? Ben jij een 17 -jarige ‘’gevangen’’ in het lichaam van een 93- jarige? Heeft de ander oog voor wie jij bent? Ziet de ander een ‘’grijze duif’’ of ben jij de bakker, de onderwijzer of de ballerina van weleer.

 

Bureau Kwiek ontwikkelt creatieve programma’s in zorg en welzijn met als doel het verbeteren van contact. Bureau Kwiek is een ‘co-creatie’ van eigenaresse Patricia van den Brink en beeldend kunstenaar Jacolien de Jong. Patricia van den Brink, oprichtster en eigenaar van Bureau Kwiek, ontwikkelt projecten en begeleidt zorgorganisaties. Zij combineert haar brede en praktische kennis van zorg en welzijn met een helicopterview en oog voor trends. De inzet van creatieve, interactieve en praktisch toepasbare werkvormen is kenmerkend voor de manier waarop Patricia werkt. Jacolien de Jong is kunstenaar en de creatieve kracht achter veel van de producten van Bureau Kwiek. Zij ontwikkelt en organiseert workshops met als uitgangspunt de creativiteit en verbeeldingskracht van mensen. 

 

www.bureaukwiek.nl

bottom of page